A la carte
Onze suggesties wisselen wekelijks!
— A LA CARTE —
— Voorgerechten - SALADES —
Carpaccio van runderhaas, Parmezaan, rucola
Artisanale kaaskroketten (1 of 2)
Artisanale garnaalkroketten (1 of 2)
Scampi van de chef
Scampi met lookboter
Salade lauwe geitenkaas ‘Sainte Maure’, spek (Voorgerecht / Hoofdgerecht)
Bordje duroc du Kempenham en truffelkaas (Voorgerecht of bij het aperitief)
Vitello tonato (Voorgerecht / Hoofdgerecht)
Coctail van grijze garnalen
Trio van garnalen: soepje, kroket, cocktail
Dagsoep
— PASTA’S —
Verse pasta, tartufo, Duroc De Kempen (kan ook veg.)
Verse pasta, zalm, zachte currysaus
— STREETFOOD —
Koningsbosburger: Angus hamburger zoals de chef hem graag lust
“fish and chips”: gebakken kibbeling, tartaar, frietjes
Herfstburger: everzwijnburger, spek, truffelfritten
Al de broodjes en burgers worden geserveerd met passend slaatje, dipsaus, fritten of gekruide aardappelpartjes
— Hoofdgerechten —
Scampi van de chef
Scampi met lookroomsausje
Kabeljauw, tartaar, slaatje
Kabeljauw, jus van grijze garnalen
Tajine: kip, ras el hanout, groentjes
Tajine “Koningsbos”: kip, scampi, ras el hanout, groentjes
Koningsbossteak, saus naar keuze*
Tagliata, Koningsbosstijl
Stoofpotje, wild, veenbessen
Steak tartaar, zoals de chef hem graag lust
Varkenshaasje, saus naar keuze*
Sparerib met lookdressing, Ofyr stijl
- VEGETARISCH -
Stoofpotje ras el hanout, tzaay (tajinestijl)
Vegetarische balletjes zoals de chef ze het liefst lust
Stoofpotje groenten, roomsausje, gemarineerde sojareepjes
Quinoa, rode bietburger, chutney van mango, cheddar
Vegie burger chef stijl (burger vega flex bastards, groentjes, sausjes van de chef, aardappel naar keuze)
Salade met gebakken gemarineerde sojareepjes
De tzaay, vege balletjes, burgers, soja reepjes kunnen ook in andere combinaties gebruikt worden
Sommige gerechten op de kaart kunnen ook naar vegetarisch aangepast worden op uw vraag
- BIJGERECHTEN -
friet, kroketten, puree, pasta, brood
aardappelgratin, truffelfritten
Portie kan ook kleiner genomen worden
*SAUSEN: pepersaus – champignonsaus – bearnaisesaus – lookdressing – gebakken champignons
Wijzigingen aan de gerechten/recepturen worden aangerekend
— Kinderkaart —
voor kinderen tot 13 jaar
- KINDERCOCKTAILS -
Toontjes feestdrank (appelsap, frambozencoulis)
Appelsap / appel-kersensap (Roes Turnhout)
Eigen brouwsel (verse sinaasappel, frambozencoulis, munt)
- VOORGERECHTEN -
Kaaskroket 1 st
Bitterbal 4 st
Soepje
Knabbels koud ( mix van rauwe groentjes )
Warme knabbels (loempia, bitterbal, kipnugget)
- HOOFDGERECHTEN -
Toktok-burger (kip, zacht broodje, appel, honing)
Gebakken kabeljauwnuggets met tartaar
Bitterballen (6 stuks)
Curryworst
Kippenstaafjes (6 stuks)
Kip met appelmoes
Toontjes super pasta (pasta bolognaise)
Kindersteak (saus naar keuze)
Cowboysteak (runderhamburger, zacht broodje, sausjes)
- DESSERTS -
(Slagroom is inbegrepen bij de kinderijsjes.)
Kabouterdrol
Sneeuwwitje
Zwarte Piet, Roodkapje
Horentje met 1 bol ijs
Kabouterbrij
— DESSERTS —
Chocoladedessert (Chocolademoelleux, chocolademousse, chocolade-ijs)
Vier kazen met hun garnituur
Creme brulee
Chocolademoelleux, vanille-ijs
Gebak van de dag
Brusselse wafel
Brownie, frambozen sorbet
Chocolademousse, framboos, kruimel
Supplement aardbeien voor bij de wafel, pancake,… mogelijk
— IJSJES —
Coupe vanille
Coupe mokka
Dame Blanche
Kolonel (limoensorbet, wodka)
Luitenant (passievruchten sorbet, wodka)
Vanille-ijs, aardbeien, gezouten karamel
Keuken gesloten op vrijdag en zaterdag om 20.30 donderdag en zondag om 20 u. Het restaurant sluit ten laatste om 23